Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

Konferencije

4. Online eCommerce affilate konferencija za Adria regiju

2 Mins read
4. Online eCommerce affilate konferencija za Adria regiju

20.03.2024. online događaj, koji je savršen za sve vlasnike e-trgovina, publisherskih portala i decision-makere u e-poslovanju.

Adria regija ide krupnim e-commerce i affiliate koracima naprijed, a kako bi Vaša kreativnost za postizanje online rezultata dalje rasla i Vi bili u tijeku s online dešavanjima, VIVnetworks.com organizuje 4. u nizu Online Ecommerce Affiliate konferenciju za Adria regiju na temu “Kako dobro pozicionirati svoj online biznis”, a koja će se održati:

Kada: srijeda 20.3.2024. od 10 do 12 sati

Jezik: hrvatski / srpski

Cijena: besplatno 

Prijaviti se možete OVDJE.

Sve veći značaj za našu tvrtku CJ VIVnetworks, kao organizatora ove konferencije, stiče Adria regija. Trudimo se širiti znanje o affiliate prodajnom kanalu, koristeći uspješne modele s affiliate razvijenih tržišta Centralne i Zapadne Europe, a raduje nas činjenica da u Adria regiji imamo već nekoliko vodećih klijenata u našem portfelju, kao što su Bigbang, Lelosi, Notino, Aboutyou, Answear, PRM, Pinkpanda, Sensilab, Ponudadana, Conrad, eCipele i mnogi drugi, kao i da nekoliko naših lokalnih menadžera aktivno rade na ovom tržištu.

Drago nam je da su se i ovog puta našem pozivu odazvali izuzetni profesionalci, koji će biti u ulozi predavača, na čelu s Udrugom eCommerce Hrvatska. Možete se veseliti prezentacijama o ecommerce sadašnjosti i budućnosti Adria regije, kako postaviti uspešan affiliate program u svojoj e-trgovini, a također konkretnim iskustvima web-trgovina i publishera. Inspirirajte se iz realnih primjera kako privući nove kupce,  povećati ecommerce prihod i traffic. 

Naša online konferencija okuplja vlasnike web-trgovina, marketing menadžere, publishere, eCommerce stručnjake i sve koji su zainteresirani za inovacije u ostvarivanju ecommerce prihoda.

Program konferencije biti će u narednim danima dopunjen:

All-Program-2024-Adria-konference

PARTNERI KONFERENCIJE:

CJ,  Ecommerce.hr, Jatrgovac.hr, Znatko.com

Besplatna prijava OVDJE.

Informacije o našoj prethodnoj 3. online konferenciji možete pogledati OVDJE. Drago nam je da smo na ostalim prijethodnim konferencijama mogli čuti predavanja:

VIVnetworks.com – Marina Kostková

eCommerce.hr – Marcel Majsan

Answear.hr – Alicja Potera

BigBang.si – Tadej Premužič

Dwizards.agency – Samina Velić

Sensilab Europe – Tjaša Langerholc

Emmezeta.hr – Vanda Christ

Analemma-water.com – Kristijan Škiljaica

Kolegio.hr – Mislav Odak

Collabcart.net – Lovro Mršić

Za sve zainteresirane za dešavanja i na drugim affiliate razvijenim tržištima, organiziramo konferencije i za HU, PL, CZ, SK tržišta na lokalnim jezicima.

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.