Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

KonferencijeRegion

Digitalk Niš – o budućnosti medija i inovacijama u oblasti digitalnih tehnologija od 26. oktobra

3 Mins read
Digitalk Niš 2023

Drugu godinu zaredom u Nišu će se držati Digitalk Niš, četvorodnevna konferencija koja se sastoji iz dva događaja, i to:

26. i 27. oktobar 2023 – Digitalk Media Days:

Ovaj događaj će okupiti sve relevantne učesnike medijskog tržišta – medijske agencije, tehnološke partnere, izdavače, novinare, oglašivačke mreže i oglašivače, konsultante, donatore i sve one koji su zainteresovani da učestvuju u kreiranju i oblikovanju medijske slike u Srbiji i regionu.

Učesnike očekuje dva dana programa, više od 20 govornika koji će kroz predavanja, panele, radionice i studije slučaja podeliti svoje znanje i iskustvo. Biznis modeli se menjaju, i u ovoj epohi, imperativ je jasan: shvatiti, zadobiti poverenje i ostati stalnoj u potrazi za dubokom vezom sa publikom čija je pažnja najvažnija valuta.

Očekuju nas:

Srđan Erceg, ispred Infinity Lighthouse produkcije koji će podeliti kako jedna nezavisna produkcija i izdavačka kuća fokusirana na ljubitelje sportskih sadržaja može poslovati profitabilno na tržištu Srbije.

Vuk Brajović, ispred agencije Providence, koja je zvanični zastupnik Viber-a za Srbiju i region koji će predstaviti zanimljive primere profesionalne upotrebe najrasprostranjenije mreže za razmenu poruka i sadržaja.

Nevena Tomović, ispred magazina LICEULICE, koja će podeliti iskustva fundraisinga zahvaljujući kome organizacija i magazin uspešno funkcionišu već 13 godina.

Aleksandar Ašković, konsultant za poslovnu primenu i komercijalizaciju Youtube sadržaja koji je zaslužan za veliki uspeh SportKlub, BalkanTrip i brojnih drugih Youtube naloga.

Ivan Bevc, osnivač izdavačke kuće Booka, urednik i domaćin 100 minuta buke podkasta, i pokretač City magazine u Srbiji, koji će podeliti svoje iskustvo kako izdavački biznis može da bude održiv bez kompromisa kada je kvalitet u pitanju.

Miloš Mileusnić, osnivač Naslovi.net i autor Liteanalytics platforme za koja vlasnicima sajtova omogućava jednostavnu analitku poseta i izveštavanje poštujući privatnost posetilaca naših sajtova i GDPR legislativu.

Na konferenciji će biti prikazani primeri dobre prakse i zanimljive studije slučaja iz Srbije i regiona. Poseban segment konferencije biće posvećen upotrebi veštačke inteligencije (AI) u novinarstvu – od kreiranja sadržaja do vizualizacije podataka.

Pored nekoliko lokalnih stručnjaka, radionicu na temu primene AI u novinarstvu održaće Dejv Birs, čije kurseve za praktičnu primenu AI alata u profesionalne svrhe na platformi LinkedIn Learning je pohađalo više od 100.000 polaznika u poslednjih godinu dana.

Sve dodatne informacije o Digitalk Media Days konferenciji, koja se održava 26. i 27. oktobra u Nišu, u hotelu Tami Residence, možete pronaći na sajtu konferencije.

Od 27. do 29. oktobra 2023 – Digitalk Konferencija Niš

Jedan od osnivača Digitalk-a, Ivan Minić podelio je sa nama ideju iza ovog skupa – “Naš recept je jednostavan – dovesti naše najbolje iz sveta, lidere iz zemlje i okruženja, lokalne heroje, mlade ljude sa sjajnim idejama i vrhunske profesionalce koji mogu da unaprede naše znanje i podstaknu nas na promenu razmišljanja koja nam je preko potrebna“.

Očekuju nas:

Vladimir Petković – Head of Applied Tech, 3D&I u kompaniji Adobe, čija poslednja dva projekta za NASA i Smithsonian muzej oduzimaju dah. Inače, dizajner svih štampanih materijala za prvu konferenciju u Nišu davne 2006. godine.

Tomislav Car – Danas CEO Productive, a starijima poznatiji kao osnivač i direktor product studija Infinum koji već skoro 20 godina pravi neverovatno dobre digitalne proizvode. Takođe, aktivan je kao suosnivač u CircutMess-u, jednoj od globalno najaktuelnijih najlepših priča o STEM edukaciji za najmlađe.

Vedran Sorić – Suosnivač ProdajnogMindset-a i čovek koji je doveo Jordana Belfort-a u Hrvatsku, a koji se već 20 godina bavi prodajom i treninzima prodaje nakon kojih prodavci više nisu najdosadniji i najužasniji ljudi na svetu 🙂

Nenad Vukušić – Osnivač Copyraonice i kopirajter sa više od 15 godina iskustva u radu sa kompanijama koje žele da bolje, jasnije i efikasnije komuniciraju sa svojim korisnicima. Radio sa najvećim klijentima u regionu, i na mnogo zanimljivih kampanja, pa između ostalog i reklamu za Fantu koja se prodala u 9 zemalja EMEA regije.

Andraž Logar – osnivač kompanije 3fs koja već 20 godina pravi fantastične digitalne proizvode za sopstvene potrebe, ali i potrebe najzahtevnijih klijenata širom sveta u oblasti finansija, telekomunikacija, medicine i drugim. Od nedavno predsednik Slovenačkog tehnološkog foruma.

Darko Marković – Dizajner i 3D koncept artist koji je radio na Matrix 4, DNEG, Sony Outcast, Coldplay, EnergyX, Star Trek Picard, Black Adam, a čija je lična i profesionalna priča beskrajno zanimljiva.

Vladimir Vukićević – Danas osnivač Better & Better, kompanije koja kroz oralnu higijenu pomaže korisnicima da se suplementiraju vitaminima i mineralima koji im nedostaju. Vlada je prethodno napravio dva izuzetno uspešna startup-a, ali njegova lična priča je mnogo vrednija i kompleksnija od toga.

Vlada Tošić – Nišlija koji je danas direktor u globalnom marketing timu kompanije Coca-Cola, a koji je od nedavno osnivač digitalne startup kompanije koja se bavi softverskim rešenjem koje unapređuje kompanijsku kulturu.

Pored navedenih, očekuje nas još više od 20 sjajnih ljudi, a više o programu i potvrđenim predavačima možete pronaći na zvaničnom sajtu konferencije.

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *