Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

BiHPromoVijesti

Novo u BiH: Intersport predstavlja zimsku virtualnu trgovinu

1 Mins read
Intersport predstavlja zimsku virtualnu trgovinu

Virtualna šetnja kroz trgovinu Intersport Imperijal pruža najsavremeniju dimenziju kupovanja iz udobnosti vlastitog doma.

3D prikaz od 360 ° omogućava obilazak trgovine, pregled i kupovinu svakog proizvoda pojedinačno – baš kao da se fizički nalazite u trgovini.

Prilikom online kupovine, kupcima ponekad nedostaje osjećaj obilaska i pregledavanja fizičke trgovine.  rješava ove izazove, kombinirajući iskustvo kupovine u fizičkom prostoru sa praktičnošću online kupovine. Virtualnom šetnjom kroz prodajni prostor, možete pronaći željeni proizvod i zaključiti kupovinu u online prodavnici odabirom željenog načina plaćanja i dostave.

“Virtualna trgovina nudi novi, uzbudljiv način kupovine koji će se posebno svidjeti onima kojima tokom online kupovine nedostaje ‘trodimenzionalnost’ fizičkog prodajnog prostora. U junu 2022. predstavili smo ljetnu virtualnu trgovinu, a vjerujemo da će i zimsko izdanje biti još zanimljivije ljubiteljima zime i zimskih sportova. Ponosni smo na svoje učešće u digitalnoj transformaciji tržišta u BiH”, saopćili su iz .

Zimska virtualna trgovina trenutno broji više od hiljadu artikala i vjerovatno je prvi primjer takve interaktivne trgovine u BiH. Ovom inovacijom, Intersport nastavlja razvoj višekanalnog okruženja prodaje i kupovine koje u prvi plan stavlja udobnost kupovine i približava iskustva kupovine u oba svijeta, online i fizičkom.

Posjetite virtualnu trgovinu.

Iskoristite popust

Razgledajte, pronađite traženi artikal, ubacite u korpu i uputite se na kasu! Od 8. decembra očekuje vas i 20% popusta za račune preko 100 KM (na artikle po redovnim cijenama)!

Online kupovina nikad nije bila lakša i zanimljivija!

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *