Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

Vijesti

Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

1 Mins read
Nova usluga Mastercard Travel Rewards za korisnike premium kartica

Od aprila 2022., korisnicima Mastercard premium kartica na tržištu Bosne i Hercegovine, omogućen je pristup globalnom programu – Mastercard Travel Rewards.

Kompanija na taj način dodaje nove pogodnosti posebno korisne pri putovanju, ali i prilikom kupovine kod inostranih e-commerce trgovaca, uz ekskluzivne ponude renomiranih brendova. Mastercard Travel Rewards platforma će dodatno obogatiti postojeće prednosti za korisnike premium kartica koji godinama unazad prepoznaju ovaj vid plaćanja kao najpraktičniji i najsigurniji vid plaćanja prilikom putovanja, ovoga puta uz ostvarivanje automatskog cash back-a.

“Korisnici platnih Mastercard kartica očekuju dodatne pogodnosti prilikom njihovog korištenja na putovanjima u inostranstvu”, izjavila je Jelena Ristić, direktorica u kompaniji Mastercard za tržišta Srbije, BiH i Crne Gore. “Zbog toga je program Mastercard Travel Rewards prilika da se unaprijedi iskustvo putovanja, čineći ga sada ne samo sigurnijim, prijatnijim, lakšim za planiranje već i isplativijim, jer kroz povrat novca omogućava i uštede na putovanjima ili prilikom plaćanja online.”

Mastercard Travel Rewards program obuhvata preko 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, u preko 30 zemalja širom svijeta, kojima se od aprila priključuju i korisnici premium kartica koje su izdate u BiH, Srbiji i Crnoj Gori. Ovim pogodnostima obuhvaćeno je preko 75 miliona korisnika Mastercard kartica.

Ponude se dopunjavaju kvartalno i dostupne su tokom cijele godine putem platforme preko koje se korisnici kartica mogu informisati o novim destinacijama i ponudama, prilikom kojih ostvaruju povrat novca u vidu procenta ili fiksnog iznosa.

“Uz novu pogodnost i izbor plaćanja na atraktivnim lokacijama ili prilikom kupovine omiljenih brendova omogućili smo korisnicima premium kartica da ponovo otkriju zadovoljstvo jedne od svojih omiljenih aktivnosti – putovanja u inostranstvo. Kao rezultat toga, želimo da korisnici kartica iz BiH, Srbije i Crne Gore poslije pandemije i ograničenja ponovo osjete i prepoznaju da je njihova Mastercard kartica jedina koja im je potrebna za naredno putovanje”,

dodala je Jelena Ristić.

Mastercard Travel Rewards je dostupan korisnicima premium kartica u Bosni i Hercegovini sa oznakama Gold, Platinum ili World Elite.

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *