Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

BiHKonferencijeMarketing

Predavanje “Newsletter marketing 2023.” na 11. NetWork konferenciji u Neumu

2 Mins read
Predavanje Newsletter marketing 2023. na NetWork konferenciji u Neumu

Newsletter je najučinkovitiji besplatan način komunikacije s kupcima. Više od 85% kupaca izjavilo je da želi primati promotivne newslettere od kompanije čije proizvode ili usluge kupuju i to barem jednom mjesečno.

U današnjem digitalnom okruženju, newsletteri su postali ključni kanal za uspostavljanje i održavanje uspješnih odnosa s publikom. U ovom predavanju, fokusirat ćemo se na nove trendove i tehnike koje će vam omogućiti da se istaknete u masi i ostvarite bolju angažiranost i konverziju.

“Tijekom predavanja, istražit ćemo kako personalizacija sadržaja može povećati vašu angažiranost i konverziju, te kako kreativnost u dizajnu može privući pažnju vaše publike. Dotaknut ćemo i teme segmentacije publike, testiranja i optimizacije kampanja, te najnovije alate i tehnologije koje vam mogu pomoći da pratite uspjeh vaših newslettera. Saznajte kako iskoristiti snagu newslettera u 2023. godini i ostvarite izvanredne rezultate u vašem digitalnom marketingu.”

NetWork 11 konferencija održat će se u Grand Hotelu Neum, od 18. do 20. oktobra 2023. godine, pružajući nezaboravno iskustvo za sve učesnike.

Predavač/ica

Emir Hulusić, rođen i odrastao u Bosni i Hercegovini, svoju strast prema tehnologiji i računarima razvio je još u srednjoj školi. Nakon što je završio srednju školu, pridružio se renomiranoj domaćoj kompaniji za distribuciju i servisiranje računara i računalnih komponenti. U IT sektoru, radio je na implementaciji mreža i mrežne opreme, te se brzim napretkom istaknuo u kompaniji.

Tijekom studija na Fakultetu kriminalističkih nauka u Sarajevu, Emir je bio izabran za demonstratora na predmetu informatika, gdje je dijelio svoje znanje i stručnost s kolegama studentima.

Emirova strast prema web dizajnu brzo je postala očita. Kao pionir web dizajna u Bosni i Hercegovini, stekao je reputaciju talentiranog i kreativnog dizajnera čije su stranice bile privlačne i funkcionalne.

Njegovo iskustvo u digitalnom marketingu također je značajno. Kroz godine, radio je na brojnim marketinškim kampanjama koje su povećale vidljivost i angažman kompanija na internetu. Posebno se istaknuo u online oglašavanju i newsletter marketingu, koristeći svoje znanje iz područja informacijskih tehnologija kako bi stvorio uspješne kampanje za kompanije u kojima je radio.

Danas je Emir Hulusić voditelj edukacijskog centra u SYS Company edukacijskom centru. Kao voditelj edukacijskog centra, Emir doprinosi razvoju i implementaciji obrazovnih programa u području informacijskih tehnologija, poslovnih i soft skills vještina, pomažući polaznicima da steknu relevantna znanja i vještine za uspješnu karijeru. Svoje bogato iskustvo i stručnost sada dijeli i kao predavač na konferencijama.

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *