Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

KonferencijeRegionVijesti

5. regionalna eCommerce konferencija u Skoplju 11. novembra dovodi vrhunske govornike

1 Mins read
5. regionalna eCommerce konferencija u Skoplju 11. novembra dovodi vrhunske govornike

Stručnjaci iz Google-a i Payoneera će biti govornici na godišnjoj konferenciji o e-trgovini.

Pripreme za najveću e-commerce konferenciju u Makedoniji, koja će se održati 11. novembra pod sloganom “E-trgovina: Ubrzanje”, u punom su jeku.

Konferencija o e-trgovini će i ove godine biti mjesto gdje će svi polaznici moći proširiti svoja znanja, ali i upoznati domaće i strane stručnjake iz oblasti e-trgovine, digitalizacije, e-plaćanja i digitalnog marketinga.

U najbogatijoj agendi do sada, konferencija će ugostiti preko 25 domaćih i stranih stručnjaka iz 10 različitih zemalja svijeta, koji će svoja iskustva i znanja prenijeti kroz uvodna izlaganja, panel diskusije i neformalne razgovore, na različite teme vezane za mogućnosti ubrzanja, kao ključni dio poduzetničkog ekosistema za postizanje rasta i razvoja poslovanja.

Dolazeći direktno iz “Google”- globalnog giganta, konferencija će ugostiti Google-ovog savjetnika za digitalni rast, Amina Siala. Također, regionalnoj publici će svoja iskustva i znanja predstaviti Nikola Mehandžić iz Payoneera, koji radi kao direktor kompanije za tržišta Srbije, Centralne i Istočnu Evrope.

Spisak eminentnih govornika na konferenciji obogaćen je i Petrom Jevtićem – predstavnikom jednog od giganata na društvenim mrežama, koji će kao regionalni klijent partner u nekadašnjem “Facebook-u“, a sada „Meta-i“ razbiti mitove o oglašavanju na Meta platforme (Instagram, Facebook), uglavnom sa stanovišta marketing performansi.

Napominjemo, ovogodišnja konferencija po prvi put dobija regionalno proširenje i očekuje se da će joj prisustvovati više od 400 gostiju – uspješnih poduzetnika, e-trgovaca, direktora kompanija i predstavnika vlasti iz Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova, Crne Gore, Bugarske i Hrvatske što ga čini jedinstvenim u regionu u svom petogodišnjim izdanju.

Više informacija o dnevnom redu i svim ostalim detaljima vezanim za konferenciju, uključujući ulaznice koje su u prodaji, dostupne su na službenoj web stranici konferencije: https://ecommerceconference.mk/

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *