Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

EdukacijaMarketingSeminari

Lilium organizira seminar o digitalnom marketingu u Međugorju

1 Mins read
Lilium organizira seminar o digitalnom marketingu u Međugorju-min

Digitalni marketing vam je nepoznanica no znate da donosi ogromne prednosti naspram klasičnog oglašavanja? U potrazi ste za praktičnim znanjem iz digitalnog marketinga kojeg biste mogli odmah primijeniti kako biste došli do novih kupaca i klijenata za vaše poduzeće? Želite učiti od najboljih?

Onda je seminar Lilium Digital Day, upravo za vas. Seminar o digitalnom marketingu u kojem će polaznike upoznati s isprobanim tehnikama i alatima oglašavanja putem interneta koje dovode do novih kupaca i povećanja profita.

Seminar je namijenjen vlasnicima malih i srednjih poduzeća, direktorima, marketing menadžerima kao i ostalima koji žele saznati kako unaprijediti svoje poslovanje putem digitalnog marketinga.

Tijekom Digital Day seminara polaznici će naučiti kako pisati na internetu u poslovne svrhe te kako poboljšati korisničko iskustvo. Isto tako, detaljno će se upoznati s eCommerce kampanjama i cjelokupnom digitalnom strategijom kao i s tehnikama oglašavanja na društvenim mrežama i preko Google Ads platforme, a tu je i specijalizirano predavanje o važnosti video sadržaja u digitalnom marketingu.

Seminar vode iskusni profesionalci iz digitalne agencije Lilium, koji iza sebe imaju uspješnu suradnju sa više od 500 domaćih i stranih kompanija. Digital Day seminar bit će održan u četvrtak, 24.3.2022., u prekrasnom ambijentu Herceg Etno Sela Međugorje, te je isti dostupan za samo 100 KM (s PDV-om), tako da vas pozivamo da iskoristite ovu izvanrednu priliku.

Prijaviti se možete ovdje , a za sve polaznike seminara osigurano je osvježenje i ručak, cjelokupni materijali sa seminara kao i certifikat koji će polaznicima biti uručen po završetku predavanja.

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *