Future of Digital CommercePrvi Adria Summit od 5. do 8. maja u Savudriji Pročitaj više

Promo

Uvijek klik ispred svih: Doživite potpuno novo iskustvo online kupovine uz Techno Shop

2 Mins read
Uvijek-klik-ispred-svih-Dozivite-potpuno-novo-iskustvo-online-kupovine-uz-Techno-Shop

Scena potrošačke elektronike postaje bogatija za novi web shop uz koji ćete biti udaljeni samo na klik do tehnike – od danas Techno Shop nudi potpuno novo, premium iskustvo online kupovine uz brojne pogodnosti.

Kompanija Stanić Trade, pod čijim okriljem djeluje maloprodajni lanac tehnike Techno Shop, osluškujući potrebe kupaca godinama unatrag, podigla je online kupovinu na veću razinu uz unaprijeđenje korisničkog iskustva.

Novi user experience se ogleda kroz CRM i CMS sistemima po mjeri kupca, edukaciju potrošača uz vodiče za kupovinu, primjenu premium retail formule u online trgovini, sigurno plaćanje zahvaljujući Monri Payments servisu te bogatiji asortiman proizvoda i brzu isporuku uz mogućnost praćenja pošiljke i mnoge druge benefite.

Web shop je izgrađen na modernoj platformi koja omogućava brzu i jednostavnu navigaciju po stranici. Kupci mogu lako pronaći sve što im je potrebno, bilo da se radi o računarima, mobilnim telefonima, tabletima ili bilo kojoj drugoj vrsti tehničke robe. U ponudi se nalazi veliki broj proizvoda po povoljnim cijenama, a svi su detaljno opisani sa slikama i specifikacijama, što omogućava kupcima da lako kreiraju usporedbu proizvoda i odaberu onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama i zahtjevima.

Registracija i pogodnosti

Dodatna pogodnost samo za registrovane korisnike je online novčanik (e-wallet). Online novčanik služi za pohranjivanje narudžbi, garancija i računa kako biste iste sačuvali od zaborava ili gubitka te pratili status narudžbi i pošiljki. Registraciju je moguće izvršiti klikom na link.

Za sva pitanja ili nedoumice prilikom kupovine, osigurana je i podrška putem chat-a ili e-maila. Naš stručni tim je tu da odgovori na sva pitanja te da pomogne kupcima da brzo i jednostavno dođu do željenih proizvoda.

Samo tokom januara!

Techno Shop je obezbijedio besplatnu dostavu do kraja januara, a vrijedni pokloni očekuju najsretnije kupce uređaja brendova LG, Whirlpool i Philips.

Savremeni dizajn, bolja preglednost, obogaćen asortiman proizvoda i benefiti za registrovane korisnike su samo neki od noviteta, ali ono što je ostalo nepromijenjeno je vrhunski kvalitet proizvoda svjetskih brendova premium tehnike kao što su LG, Philips, Whirlpool, Sony, Hisense, Indesit i mnogi drugi.

Kvalitet projekta izrade strukture nove online trgovine prepoznala je i eCommerce asocijacija BiH, a potvrdu o sigurnosti i EU Trust certifikat dobili smo od eCommerce udruge Hrvatska.

Pridružite nam se u novoj online avanturi i budite na klik ispred svih uz Techno Shop.

 

Add some text to explain benefits of
subscripton on your services.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *